TOP THAT! Gellakk system (inkl. LED lampe)

Basert på aller seneste teknologi forvandler TOP THAT! vanlige neglelakker til gel. Perfekt for de som ønsker å forvandle sine vanlige lakker til en fantastisk high gloss gel med en hard beskyttende overflate som holder lenge. Sitter i opp til 2 uker. Les mer under!
Før: kr 1 410,00
kr 705,00

TOP THAT! Topcoat Gel System kan brukes til ALLE normale neglelakk merker og typer. Du kan bruke den favoritt fargen du allerede har i vanlig lakk og slipper å kjøpe dyre gel nelglelakk behandlinger i salong. Resultatet er fantastisk og gir neglene både et salong behandlet utseende og en hard beskyttende overlakk som også er svært enkel å fjerne med REMOVAL SYSTEM (Som inngår i kittet). 

Inneholder: Komplett kitt med LED/UV lampe, TOP THAT! herdende Gel Coat, Duplex Buffer, Hoof Stick og TOP THAT! Cleanser for å gi deg et perfekt og enkelt gel manikyr system for hjemmebruk.

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

TOP THAT! Geloverlakkfjerner

Den sikre og enkle måten å fjerne din TOP THAT! gel på hjemme hos deg selv. En spesiell formula sikrer at lakken raskt fjernes. 50 wraps for å absorbere gel overlakken følger med. Rask, problemfri og lett å bruke. Les videre under!
kr 270,00 kr 135,00
Tilbud!

Keepsake - over/underlakk/CC lakk/behandling

Perfekt gi bort gave. Eller en unik mulighet å prøve 5 av våre Leighton Dennys kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Alt i en lekker gaveeske! SE under for mer info om den enkelte produkt.
kr 408,00 kr 245,00
Tilbud!

TOP THAT! Gel overlakk for alle neglelakker + cleanser

Basert på aller seneste teknologi forvandler TOP THAT! vanlige neglelakker til gel. Perfekt for de som ønsker å forvandle sine vanlige lakker til en fantastisk high gloss gel med en hard beskyttende overflate som holder lenge. Sitter i opp til 2 uker. Et perfekt kit hvis du allerede har en LED- eller UV-lampe. Les mer under!
kr 389,00 kr 195,00
Tilbud!