TOP THAT! Gel overlakk for alle neglelakker + cleanser

Basert på aller seneste teknologi forvandler TOP THAT! vanlige neglelakker til gel. Perfekt for de som ønsker å forvandle sine vanlige lakker til en fantastisk high gloss gel med en hard beskyttende overflate som holder lenge. Sitter i opp til 2 uker. Et perfekt kit hvis du allerede har en LED- eller UV-lampe. Les mer under!
Før: kr 389,00
kr 195,00

TOP THAT! Topcoat Gel System kan brukes til ALLE normale neglelakk merker og typer. Du kan bruke den favoritt fargen du allerede har i vanlig lakk og slipper å kjøpe dyre gel nelglelakker. Resultat er fantastisk og gir neglene både et salong behandlet utseende og en hard beskyttende overlakk som også er svært enkel å fjerne med REMOVAL SYSTEM. 

Inneholder: TOP THAT! Gel Coat (8ml) og TOP THAT! Cleanser (50ml)

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

TOP THAT! Gellakk system (inkl. LED lampe)

Basert på aller seneste teknologi forvandler TOP THAT! vanlige neglelakker til gel. Perfekt for de som ønsker å forvandle sine vanlige lakker til en fantastisk high gloss gel med en hard beskyttende overflate som holder lenge. Sitter i opp til 2 uker. Les mer under!
kr 1 410,00 kr 705,00
Tilbud!

TOP THAT! Geloverlakkfjerner

Den sikre og enkle måten å fjerne din TOP THAT! gel på hjemme hos deg selv. En spesiell formula sikrer at lakken raskt fjernes. 50 wraps for å absorbere gel overlakken følger med. Rask, problemfri og lett å bruke. Les videre under!
kr 270,00 kr 135,00
Tilbud!