Time Repair Nail Elixir (12ml) - neglebehandling

En ny neglebehandling for flisete, rillete og aldrende negler som sårt trenger å få tilført fuktighet og glatthet. For ingredienser og tips - se under.
kr 198,00

Time Repair er en revolusjonerende "anti-age" produktserie for hender og negler. Du kan skjule meget men ikke dine hender! Serien tilfører dyptvirkende fuktighet til hender og negler og motvirker effektivt aldringstegn. Ikke testet på dyr. Time Repair serien består av tre produkter samt i tillegg en gaveeske som inneholder alle tre produktene til en gunstig pris.

Time Repair Nail Elixir - Leightons hemmelige ingredienser:

Kollagen: fremmer fremvekst av sunne og ungdommelige negler

Chrono-peptide: styrker, tilfører fuktighet og beskytter samt fremmer celletilvekst

Lime-tree ekstrakt og sitronsyre: bleker og motvirker missfargede negler

Tips:

Pensle to tynne lag på rene og tørre negler. Repeter behandlingen annenhver uke for å opprettholde behandlingseffekten. Kan også brukes som en underlakk da den fortsetter å virke under neglelakken.

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Slick Tips Touch & Go (3ml) - neglebåndolje (penn)

Touch & Go er laget for å kunne ta med seg i den lille håndvesken! Sikrer at neglene alltid ser elegante og profesjonelle ut. Produktet klisser ikke og trekker raskt inn i neglebånd og negler når du masserer inn oljen. Berikende og aktive ingredienser og eteriske oljer gir dine negler all den næring og fuktighet de trenger for å se SUPRE ut. Et MUST når du er ute på byen, på reise eller i et flott selskap!
kr 198,00