Time Repair (12ml) - Anti-ageing manikyrolje

En ny behandlingsolje som nærer og mykgjør hender og neglebånd samt motvirker rynker. Ideelt produkt for tørr og aldrende hud og neglebånd. Brukes alene eller masseres inn sammen med Time Repair håndkrem. For ingredienser og tips - se under.
kr 198,00

Time Repair er en revolusjonerende "anti-age" produktserie for hender og negler. Du kan skjule meget men ikke dine hender. Serien tilfører dyptvirkende fuktighet til hender og negler og motvirker effektivt aldringstegn. Ikke testet på dyr. Time Repair  serien består av tre produkter samt i tillegg en gaveeske som inneholder alle tre produktene til en gunstig pris.

Time Repair Anti-ageing Miracle Oil - Leightons hemmelige ingredienser:

Timecode TM: en kraftfull anti-aldringssubstans som reduserer fine linjer og rynker

Nypeolje: tilfører fuktighet og motvirker rynker

Vitamin A: en kraftfull anti-oksydant

Olivenolje: tilfører fukt og næring til huden

Tea tree olje: betennelsesdempende og beroligende

Tips:

Påfør oljen på hendene, neglene og neglbånden og masser inn til oljen er helt absorbert. For et perfekt resultat bruk den sammen med Time Repair håndkrem for å få en dyp næringstilførende behandslingsvirkning

 

 

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Sole Pleasure (75ml) - fotkrem

Naturlig duft, anti-inflammatorisk og anti-mikrobialsk. Et usynlig og sterkt fuktgivende beskyttende "teppe" til føttene. Selv den tørreste hud blir myk og jevn grunnet unike ingredienser som sitrongress, may chang, peppermynte og grønn te.
kr 198,00

Marvel Balm (30ml) - lepper/neglebånd

En vidunderbalsam som fikser det meste! En lett, blomsterduftende salve som roer og tilfører næring til tørre neglebånd, negler og lepper. Perfekt når man raskt ønsker å tilføre fuktighet til ekstra tørr hud på albuer og lepper. En rik formel basert på druekjerneolje, vitaminer og minderaler. Også ideell for å forebygge rynker. Salven kan også brukes for å gi leppene mer fylde.
kr 188,00 kr 140,00
Tilbud!

Time Repair (75ml) - Anti-ageing håndkrem

En ny negl og håndbehandlingskrem for rillete og aldrende negler som mangler fuktighet og mykhet. Kremen tilfører dyptvirkende fuktighet. SPF15 og dermatologisk testet. For ingredienser og tips - se under.
kr 236,00