Tilbud andre produkter

Vis som Rutenett Liste
Sortér på

Marvel Balm (30ml) - lepper/neglebånd

En vidunderbalsam som fikser det meste! En lett, blomsterduftende salve som roer og tilfører næring til tørre neglebånd, negler og lepper. Perfekt når man raskt ønsker å tilføre fuktighet til ekstra tørr hud på albuer og lepper. En rik formel basert på druekjerneolje, vitaminer og minderaler. Også ideell for å forebygge rynker. Salven kan også brukes for å gi leppene mer fylde.
kr 188,00 kr 140,00
Tilbud!

Remove & Rectify (12ml) - neglebåndfjerner

Dobbeltvirkende neglebåndsfjerner og pleie. Reduserer overvekst av neglebånd, gir fukt og glatter og roer neglebåndsområdet. AHA fra pasjonsfrukt, ananas og drue som gir peelingeffekt. Druekjerneolje - rik på vitamin A&E, antioksidanter og derfor beskyttende og anti-inflammatorisk.
kr 198,00 kr 118,00
Tilbud!

Rejuvenate Hand Mask (par)

En ny innovativ handmaske som tilfører dine hender en masse fuktighet. En intensiv behandling for tørre og slitte hender
kr 93,00 kr 55,00
Tilbud!

Precision Corrector liquid (12ml) - neglelakk korreksjon m. liten pensel

For en perfekt FRANSK MANIKYR. Et genialt 3-i-1 produkt som ikke kun rydder opp feil ved legging av neglelakken, men som også er nøkkelen for å legge en perfekt fransk manikyr eller en "Naked Moon" manikyr.
kr 198,00 kr 99,00
Tilbud!

Catwalk Queen Lip Dual (high gloss)

En farge som passer alle hudtyper og aldre. En perfekt hverdagsfarge med en glossy effekt. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Leighton Denny Supermodel. Les videre under.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Hot For Chocolate Lip Dual (matt)

En varm, brun kaffefarge - perfekt for mørkere hud. Har en matt finish. Prøv den sammen med high gloss lakken Chocoholic. Les videre under!
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Impeccable Pink Lip Dual (matt)

En matt korallrosa farge. Ideell for å gi lysere hud et snev av glam. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Leighton Denny Just Perfect. Les videre under!
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Sheer Bravery Lip Dual (high gloss)

En vampete, dyp plommefarge. Perfekt for høst/vinter og vil bidra til at du blir lagt merke til. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Rebel fra Leighton Denny.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

High Profile Lip Dual (high gloss)

En metallisk bærfarget glansfarge med glimmer. Perfekt for kveldsanledninger. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Best Seller fra Leighton Denny.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Ravishing Red Lip Dual (matt)

Den ultimate klassiske røde med en matt overflate - passer for alle og skaper en perfekt "trutmunn" look. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Provocative fra Leighton Denny! Les mer under.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Hot Gossip Lip Dual (matt)

En het korallfarge med en matt finish. Perfekt for varme hudtoner. Fargen vil lyse opp ethvert antrekk. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken I Love Juicy fra Leighton Denny! Les mer under.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Love That Red Lip Dual (matt)

En dyp, bær/brun/rød farge med en matt avslutning for lepper som ønsker å gjøre inntrykk. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Passion fra Leighton Denny! Les mer under.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Deal With It Lip Dual (matt)

Varm, matt rosa i en dristig farge. Det perfekte utseende for lepper som vil bli lagt merke til! Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Leighton Denny All About Me.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Slick Tips (12ml) - neglebåndolje

Slik Tips er en dobbeltvirkende, vitaminrik neglereparasjon. Den fukter tørre neglebånd og gir i tillegg neglene en fin glans. Den perfekte "Quick Fix" for uttørkede negler og neglebånd! Bruk Slick Tips når som helst for å få et perfekt utseende på dine negler! Perfekt både for naturlige og kunstige negler.
kr 198,00 kr 158,00
Tilbud!