Spesialfarger - og produkter

Diamond-kolleksjonen

Vis som Rutenett Liste
Sortér på
Vis per side

Hollo Rose 12ml

Sølv med gull, rosa duo kromflimmer, og en skinnende glans av hologlitter over det hele, gir en flott multi-krom effekt.
kr 198,00

Diamond Diva 12ml

Rett og slett en fantastisk farge som ser ut som smeltet sølv på neglen. Diamond Diva kan brukes på negletippen sammen med mange forskjellige farger for å skape en "Funky" fransk look.
kr 198,00

Hollo Silva 12ml

En krom-sølv med gull, rosa duo kromflimmer, og en skinnende glans av hologlitter. Denne engleaktige skjønnheten minner oss på at enhver sky har en sølvkant!
kr 198,00

Hollo Skye 12ml

Denne krom og horisontblå duoen skaper et hypnotiserende inntrykk av stråler og glitrende lys. Len deg tilbake og nyt disse vakre regnbuefargene med en klar, blå himmel i bakgrunnen!
kr 198,00

Diamond Ivory 12ml

En gjennomsiktig elfenben kremfarge med delikat diamantglitter og regnbueflimmer.
kr 198,00

Duplex Buffer - To filer i 1 - neglefil & buffer

To filer, to flater. Perfekt for både fingre og tær, naturlige og kunstige negler. DUPLEX er en tosidig fil som hjelper deg med å få kontroll over ujevnheter i neglene, samt flisete negletupper. Duplex Refine-siden hjelper mot ujevnheter. Fil frem og tilbake over hele negleoverflaten slik at ujevnhetene forsvinner. Duplex Shine-siden er den mykere siden og har tre funksjoner. Den hjelper neglebehandlingsprodukter eller håndkrem å absorbere slik at neglen får tilført fuktighet. Lager videre en beskyttende høyglans på neglen, og for det tredje er den ideell til å håndtere flisete negltupper. BRUKES MED FORDEL SAMMEN MED RENOVATE!
kr 72,00