Lepper

Lip Dual fra Leighton Denny er en 2-i-1 løsning med leppestift og fiksering i en og samme penn. Løsningen gir en ekstremt holdbar leppestift samtidig som den tilfør leppene viktige og pleiende næringsstoffer. En unik leppestift formula som er rik på anti-oksidanter og keramiske bindemidler. Beskytter leppene mot dehydrering og holder dem myke. Sitter som støpt inntil den fjernes.

10 klasiske og moteriktige farger utviklet for å matche 10 av hans favoritt neglefarger. Se henvisning til riktig neglelakkfarge under respektive Lip Dual farge.

bloggen vår kan du se en kort demonstrasjonsvideo av Lip Dual.

Vis som Rutenett Liste
Sortér på

Catwalk Queen Lip Dual (high gloss)

En farge som passer alle hudtyper og aldre. En perfekt hverdagsfarge med en glossy effekt. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Leighton Denny Supermodel. Les videre under.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Deal With It Lip Dual (matt)

Varm, matt rosa i en dristig farge. Det perfekte utseende for lepper som vil bli lagt merke til! Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Leighton Denny All About Me.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

High Profile Lip Dual (high gloss)

En metallisk bærfarget glansfarge med glimmer. Perfekt for kveldsanledninger. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Best Seller fra Leighton Denny.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Hot For Chocolate Lip Dual (matt)

En varm, brun kaffefarge - perfekt for mørkere hud. Har en matt finish. Prøv den sammen med high gloss lakken Chocoholic. Les videre under!
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Impeccable Pink Lip Dual (matt)

En matt korallrosa farge. Ideell for å gi lysere hud et snev av glam. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Leighton Denny Just Perfect. Les videre under!
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Sheer Bravery Lip Dual (high gloss)

En vampete, dyp plommefarge. Perfekt for høst/vinter og vil bidra til at du blir lagt merke til. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Rebel fra Leighton Denny.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Ravishing Red Lip Dual (matt)

Den ultimate klassiske røde med en matt overflate - passer for alle og skaper en perfekt "trutmunn" look. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Provocative fra Leighton Denny! Les mer under.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Hot Gossip Lip Dual (matt)

En het korallfarge med en matt finish. Perfekt for varme hudtoner. Fargen vil lyse opp ethvert antrekk. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken I Love Juicy fra Leighton Denny! Les mer under.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Love That Red Lip Dual (matt)

En dyp, bær/brun/rød farge med en matt avslutning for lepper som ønsker å gjøre inntrykk. Prøv den sammen med den matchende high gloss neglelakken Passion fra Leighton Denny! Les mer under.
kr 199,00 kr 99,00
Tilbud!

Marvel Balm (30ml) - lepper/neglebånd

En vidunderbalsam som fikser det meste! En lett, blomsterduftende salve som roer og tilfører næring til tørre neglebånd, negler og lepper. Perfekt når man raskt ønsker å tilføre fuktighet til ekstra tørr hud på albuer og lepper. En rik formel basert på druekjerneolje, vitaminer og minderaler. Også ideell for å forebygge rynker. Salven kan også brukes for å gi leppene mer fylde.
kr 188,00 kr 140,00
Tilbud!