Proff/Salong?

Vi er en utfordrer i bransjen og fører alt av kvalitetsprodukter innenfor neglelakker, neglepleie, hånd -og fotpleie.

Utfordrer gjennom at vi kun tilbyr produkter av meget høy kvalitet til riktige priser som vi vet at våre kunder vil bli fornøyde med. Utfordrer gjennom at vi er en rask og fleksibel leverandør, lett å komme i kontakt med, har korte leveringstider og stiller med fagkyndig hjelp og råd uten forpliktelser for våre kunder.

Vi er også en utfordrer gjennom at våre proffkunder ikke trenger å bestille kostbare oppstartspakker. 

Vår markedsføring er i hovedsak gjennom sosiale media og at fornøyde kunder anbefaler oss. Det at våre fornøyde kunder snakker videre til andre er den aller beste markedsføringen og gull verdt.

Vi er en eksklusiv distributør i Norge av alle Leighton Denny Expert Nails produkter for negler, hender -og føtter. Proffproduktene og mersalgproduktene fra Leighton Denny, Callus Peel og Magis til salong innpriser finner du på vår proffside https://bedrift.skinnordic.no/ NB! du må registrere deg i denne nettbutikken og bli godkjent etter at vi har sjekket at du har relevant bakgrunn.

Hvis du driver/jobber i en salong, på en skole, kurssted eller at du har en utdannelse innen faget kontakt oss på post@skinnordic.no eller ring 41762846 for å få den informasjonen du trenger for å være komfortabel med oss som din leverandør.

Vi har eget showroom på Nordstrand i Oslo og holder også produktkurser i manikyr, pedikyr og LonGELity gel. 

Vi søker nye salonger og skoler som kunder i Norge. Ønsker du å bli en? Kontakt oss.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

 

Vis som Rutenett Liste
Sortér på
Vis per side

Precision Corrector Liquid (50ml) neglelakk korreksjon (Proff)

For en perfekt FRANSK MANIKYR. Et genialt 3-i-1 produkt som ikke kun rydder opp feil ved legging av neglelakken, men som også er nøkkelen for å legge en perfekt fransk manikyr eller en "Naked Moon" manikyr.
Salongprodukt

As Good As New (50ml) - neglelakkfortynner (Proff)

Gir nytt liv til gammel neglelakk. Den smarte måten å få mest mulig ut av dine neglelakker helt til siste dråpe uten å miste glansen eller holdbarheten. Tilsett et par dråper AS GOOD AS NEW til tykk neglelakk og du vil kunne bruke den igjen og igjen!
Salongprodukt

Miracle Drops (50ml) - hurtigtørking av neglelakk (Proff)

Tørker neglelakken rask. En blanding flyktige silikoner som radikalt reduserer lakkens tørketid. Lakken er berøringstørr på sekunder. Miracle Drops forhindrer at det oppstår flekker på lakken, samtidig som den gir glans til både negler og neglebånd.
Salongprodukt