Om Leighton Denny

La det være sagt først som sist. Leighton Denny Expert Nails produkter retter seg mot den kresne kundegruppe som ønsker og forventer seg å kunne velge fra den øverste hylle. Produktene konkurrerer med de absolutt ledende prestisje merker innenfor skjønnhet i verden.

Leighton Denny er stjernenes og verdenskjendisenes førstevalg innenfor manikyr og pedikyr. Kunder som for eksempel Adele, Kate Moss, Penelope Cruz, Rihanna, Geri Halliwell og Jade Jagger for å nevne noen har lært Leighton Denny hva som kreves for å produsere den absolutt beste manikyr som finnes.

Leighton Denny Expert Nails er en spennende verden bestående av en omfattende serie med glamorøse og profesjonelle manikyr og pedikyr produkter. Siste produktutvikling er den revolusjonerende gel lakken LonGELity som pleier neglene og ikke skader dem.

Leighton Denny er en ledende ekspert og en anerkjent skikkelse i skjønnhet verden over. Han har vunnet et imponerende antall priser og utnevnelser. Han har 4 år på rad vunnet "Nail Tech Technician of the Year".

Leightons pasjon for glamour, farger og kvalitet reflekteres i alle hans produkter. Alle produkter utvikles og produseres i England for å sikre den høyeste kvalitet og ikke minst sikkerhet om hvilke ingredienser produktene inneholder. Så langt det lar seg gjøres brukes kun naturlige ingredienser og ingen av produktene er testet på dyr. Leighton Dennys mantra er "Skin Care For Nails" og som sier ganske meget om produktenes pleiende egenskaper.

I 2015 ble Leighton Denny tildelet den svært prestisjetunge tittelen MBE av den engelske dronningen for sine prestasjoner innen negle og skjønnhets bransjen. Han utga også det samme år sin første bok "How I Nailed It" som ble nummer en bestselgende selvbiografi hos Amazon i kategorien Skjønnhet og Mote kun i løpet av 24 timer etter utgivelsen!

Som kunde av Leighton Denny Expert Nails produkter kan du forvente deg at det produkt du har kjøpt er det beste som kan kjøpes på markedet!