Hydra Flex Trio neglbehandlings kit - rens/fukt/behandling

Behandlingskittet anbefales for tørre harde og skjøre negler. Inneholder alle tre HYDRA-FLEX produktene. De kan brukes separat men gir maksimal effekt hvis de brukes sammen i en og samme behandling. HYDRA-FLEX gjenoppretter neglens fuktighet og balanse. Les mer under!
kr 396,00

Hydra-Flex kittet inneholder:

- Hydra-Flex Polish Remover (Fjerner lakken og renser neglene. Gjenoppretter fleksibilitet og fuktighet. Acetonfri)

- Hydra-Flex Serum 12ml (Dette er den dype behandlingen - serum som tilfører rikelig med fuktighet)

- Hydra-Flex Shield 12ml (Beskytter og forsegler fuktigheten inne i neglen. Kan brukes alene som en underlakk. Lett gloss finish)

1. Gjør ren neglene og fjern eventuell neglelakk med Hydra-Flex acetonfrie remover.

2. Påfør et tynt lag Hydra-Flex Serum og la tørke.

3. Appliser Hydra-Flex Shield og la tørke.

Ingredienser:

Petigra (bladet fra Neroli), Sitrus, Lime, Appelsin, Bergamot, Koriander, Nellik, Nypeolje, Lecithin fra Avocado, Biotin B7, Liposomer og Cystin (aminosyrer).

Kunder som kjøpte denne, kjøpte også

Crystal Nail File liten (135mm i aluminium boks)- neglefilenes Rolls Royce

Neglefilenes "Rolls Royce". Forvandler neglene til støv og gjør filingen rask og enkel. For alle negletyper. Ulikt andre filtyper så kan Crystal Nail File brukes i sagbevegelser frem og tilbake. Den unike filoverlaten har en 25 års garanti mot normal slitasje, forsegler endene på neglene og motvirker splittede negler.
kr 208,00

Trio - 3 In 1 Nail Buffer - neglebuffer

Trio bufferen forvandler dine negler fra ujevne til helt glatte på et øyeblikk. Ujevnheter og riller på neglene er ikke pent på noen - de gjør at den naturlige neglen ser kjedelig og usunn ut samt gjør det vanskelig å påføre neglelakk perfekt. TRIO løser problemet; den jevner neglen og gir den en glasslignende finish.
kr 84,00