Håndpleieprodukter

Vis som Rutenett Liste
Sortér på

Time Repair (75ml) - Anti-ageing håndkrem

En ny negl og håndbehandlingskrem for rillete og aldrende negler som mangler fuktighet og mykhet. Kremen tilfører dyptvirkende fuktighet. SPF15 og dermatologisk testet. For ingredienser og tips - se under.
kr 236,00

Time Repair (12ml) - Anti-ageing manikyrolje

En ny behandlingsolje som nærer og mykgjør hender og neglebånd samt motvirker rynker. Ideelt produkt for tørr og aldrende hud og neglebånd. Brukes alene eller masseres inn sammen med Time Repair håndkrem. For ingredienser og tips - se under.
kr 198,00

Perfect Palms (50 ml) - manikyrolje

En oase for tørre hender og neglebånd. Den luksuriøse oljen masseres inn i hendene, neglene og neglebåndene og gjør hendene silkemyke.
kr 294,00

Tropical Treat (150ml) - håndrens/såpe

Tropical Treat er en håndvask med tredelt virkning. Renser effektivt, gir huden et klarere og friskere utseende, samt at negl og neglebånd absorberer fuktighet og pleiestoffer bedre. Tropical Treat er et viktig første skritt til en plettfri manikyr-behandling! Tropical Treat fungerer på tre måter. For det første renser den grundig, for det andre bidrar den til at huden får et ungdommelig og sunt utseende. For det tredje hjelper den neglebåndet, neglene og huden til å absorbere fuktighet og balsam mer effektivt. Bruk Tropical Treat minst en gang i uken for å rense og tilføre hendene fuktighet slik at hendene både ser, og føler seg vakre!
kr 208,00

Time Repair (50ml) - Anti-ageing manikyrolje

En ny behandlingsolje som nærer og mykgjører hender og neglebånd samt motvirker rynker. Ideelt produkt for tørr og aldrende hud og neglebånd. Brukes alene eller masseres inn sammen med Time Repair håndkrem. For ingredienser og tips - se under.
kr 329,00