Fransk manikyr

En fransk manikyr er en enkel måte å lage en tidløs, klassisk "look". Legg grunnlaget: Påfør UNDER COVER underlakk på den ytre neglekanten. Lag neglekanten: Påfør et strøk med hvit neglelakk, for eksempel PURE WHITE på neglekanten. Det er ikke så farlig hvis "smilelinjen" ikke er perfekt. Korrigér: Korrigér smilelinjen med PRECISION CORRECTOR & BRUSH ved hjelp av små sirkulære bevegelser for å skape den ønskede buen samt fjerne eventuelle feil. Prep for farge: Påfør UNDER COVER underlakk på hele neglen - dette gir en nydelig naturlig tone. Fransk: Legg en valgfri fransk lakk over hele neglen. Prøv Butterfly Wings, Creme De La Creme, Honey Trap eller noe litt annerledes. Se forslag! Perfeksjoner: Bruk PRECISION CORRECTOR & BRUSH for å fjerne eventuell lakk fra den omkringliggende huden. Avslutt: Påfør CRYSTAL FINISH overlakk for en krystallklar blank overflate og en glasslignende glans. Hurtigtørk: Avslutt behandlingen med MIRACLE DROPS som hurtigtørker lakken.

Se hele prosessen på Youtube.

Du kan velge mellom hele 12 Leighton Denny produkter for en perfekt fransk manikyr!

Vis som Rutenett Liste
Sortér på

Butterfly Wings 12ml

En perfekt farge på egenhånd eller som del av en fransk manikyr. Perfekt for kvinnen som skal stå brud!
kr 198,00

Creme De La Creme 12ml

Crème De La Crème er diskret, men fremtoningen er "disse neglene ser flotte ut". Bruk alene, eller som en vakker fransk manikyr over en hvit tupp.
kr 198,00

Diamond Ivory 12ml

En gjennomsiktig elfenben kremfarge med delikat diamantglitter og regnbueflimmer.
kr 198,00

Natural White 12ml

En delikat nyanse som kan brukes helt alene, for seg selv, eller kun på negletuppene for å gi en naturlig touch av fransk eller amerikansk manikyr.
kr 198,00 kr 138,00
Tilbud!

Pure White 12ml

Gir deg den perfekte fransk manikyr-neglekanten. En ugjennomsiktig, hvit farge som gir god tetthet med bare ett strøk. Legg gjerne et lag STARKERS (se eget produkt) over for et førsteklasses resultat.
kr 198,00

Starkers 12ml

Den perfekte fargen for å gi neglene et perfekt utseende. En vakker, fransk manikyr-nyanse som kan legges over en negl som er påført PURE WHITE (se eget produkt) ytterst på kanten.
kr 198,00

Stunning 12ml

Perfekt alene med sin myke, rene og bleke rosa-finish. Stunning er også en favoritt i salonger som del av en fransk manikyr.
kr 198,00

Sugar & Spice 12ml

En lett kremfarge med et sukkertøy-glitter som er uimotståelig! Bruk den over en negl med hvit negletupp, så får du en fantastisk fransk manikyr!
kr 198,00